Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Αγαπημένα μου παιδιά...



ΣΜΠΙΛΙΡΗ ΜΑΡΙΑ

21/06/2017
ΩΡΑ: 4.25 π.μ.

Αγαπημένα μου παιδιά, στο χρόνο αυτό που πέρασε συνειδητοποίησα ότι μου υπολείπεται λιγότερος χρόνος ζωής από ό,τι έχω ζήσει. Αισθάνομαι αγαπημένα μου αδέλφια να σας πω ότι δεν έχω χρόνο για μεγάλες συγκεντρώσεις με μεγάλα λόγια, με εσωτερικούς κανονισμούς, με πολλές όμορφες προσευχές, με όμορφα λόγια για το Χριστό μας που μόνο στα λόγια μένουν. Δεν έχω χρόνο για ανθρώπους που παρά την ηλικία τους δεν έχουν μεγαλώσει. Δεν θέλω να βρίσκομαι σε συγκεντρώσεις όπου υπάρχουν εγωισμοί, λογομαχίες, μετριότητες.
Με ενοχλεί η ζήλια και όσοι προσπαθούν να υποτιμήσουν τους ικανότερους για την  πρόοδό τους. Μπροστά στα μάτια του Θεού όλοι είμαστε παιδιά Του και όλους μας αγαπά, δεν είναι ο Πατέρας μας τιμωρός. Εμείς γιατί;
Δεν θέλω να είμαι μάρτυρας στις μάχες, για αξίωμα όπως έκαναν στον Δάσκαλο Ιωάννη, όχι παιδιά μου, μη το κάνουμε αυτό εμείς στο δικό μας Δάσκαλο Γιώργο. Μην τον πληγώνουμε, μην τον πονάμε, μην βλέπει στους μαθητές του να πράττουν  το ίδιο.
Εμείς παιδιά μου πρέπει να δίνουμε πολλή αγάπη και να συγχωρούμε τα ελαττώματα όλων των ανθρώπων. Θέλω να ζήσω δίπλα σε πρόσωπα, ανθρώπινες υποστάσεις, που μπορούν να χαμογελούν με τα λάθη μου και όχι να τα κρίνουν, που δεν θεωρούν τον εαυτό τους εκλεκτό πριν από την ώρα τους, που δεν αποφεύγουν τις ευθύνες τους, που υπερασπίζονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, που επιθυμούν να βαδίζουν μαζί στα βήματα του Χριστού με αγάπη, αλήθεια και ειλικρίνεια και αγγίζουν την καρδιά όλων των ανθρώπων.
Ο σκοπός μου είναι να γίνω καλύτερος άνθρωπος; Δεν ξέρω. Να φτάσω ως το τέλος ικανοποιημένη με αγάπη, συγχώρεση, ειρήνη με τη συνείδησή μου.
Εύχομαι στο χρόνο αυτό ο καθένας μας να μάθει από  τα λάθη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: