Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ 2012-2013



 Αγαπημένε άνθρωπε δεν ωφελεί να κρύβεσαι πλέον. Εγώ σας είπα να τολμάτε να είστε πρότυπα, δηλαδή όχι μόνο να είστε αλλά και να φαίνεστε, να στέκεστε ψηλά, όπως το λυχνάρι στο μόδιο, γιατί αν μείνει χαμηλά δεν φωτίζεται ο χώρος. Έτσι κάνατε οι περισσότεροι και στο τέλος είχατε το θράσος να θελήσετε να δικάσετε όσους έπραξαν σύμφωνα με τον Νόμο που παρέδωσα. Τίνος το Έργο υπηρετήσατε;
Σας φανέρωσα την Μητέρα Ελισάβετ και αφού την περιορίσατε σε ένα πρόσωπο, έπειτα την μετατρέψατε σε μια ακόμη δικαιολογία για την παθητικότητα, την αδράνεια, την αχαριστία και την υποκρισία που έχει μάθει να ζει το προσωπείο της Αγάπης και όχι τη Μία Αγάπη που σας ενστάλαξε ο Λόγος. Υπάρχουν πολλών ειδών ψευδοδιδάσκαλοι, οι χειρότεροι όμως είναι εκείνοι που διαδίδουν ότι το Έργο του Δασκάλου Ιωάννη διαλύθηκε. Αν επιτρέπετε τα ζιζάνια των αποτυχόντων ανάμεσά σας, τα ζιζάνια θα σας πνίξουν. Ναι, άνθρωπε, σου αποκάλυψα ότι είναι η απουσία του Δασκάλου από εντός σου η βαθύτερη αιτία της κατάθλιψής σου μαζί με τα επακόλουθά της. Ποιες συνθήκες διαμόρφωσες μέσα σου για να παραμείνει ο Δάσκαλος ή μήπως τον έδιωξες από την στενοκαρδία σου ή την ιδιοτέλειά σου, τη ματαιοδοξία, την υπερηφάνεια ή την αλαζονεία σου; Τίνος το Έργο υπηρετείς με αυτά τα προσόντα όλα αυτά τα χρόνια; Πόσα αγαπημένα σου πρόσωπα ή ζώα θα πρέπει να υποφέρουν ακόμα για να αναλάβεις τις ευθύνες και να βγεις από τις ψευδαισθήσεις σου;
Συλλυπούμαι εκείνους που συντήρησαν την απόσταση στις Μητέρες, ασεβώντας στην Ουσία Της την ίδια. Συλλυπούμαι εκείνους που έθαψαν το Έργο μου στο χρονοντούλαπο της προσωπικής τους θλιβερής ιστορίας. Εκείνους που ποτέ δεν κατανόησαν το Έργο μου ούτε Εμένα τον Ίδιο. Συλλυπούμαι όσους παρέμειναν φοβισμένα ανθρωπάκια, όταν τους έδωσα την Χάρη να παρεμβαίνουν σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης ζωής ως ακοίμητοι  φρουροί που τολμούν να φανερώνουν την Αλήθεια δημόσια και  να εκτίθενται.
Η κρίση ακολουθεί πάντα τη δημόσια φανέρωση, αυτήν φοβάστε μήπως ξεσκεπαστούν τα κενά των αρετών και των θείων ικανοτήτων που βαυκαλίζεστε ότι κατέχετε. Πριν φύγω σας είπα πως ήρθε η ώρα να κατεβείτε στο πεζοδρόμιο, προκειμένου να ολοκληρώσετε την εκπαίδευσή σας. Η ανυπακοή σας οδήγησε σε σκληρότερες συνθήκες διεξαγωγής έργου. Με τον ίδιο τρόπο κρίνατε κάθε δημόσια φανέρωσή Μου. Τίνος το έργο υπηρετήσατε; Ήρθε η ώρα να το συνειδητοποιήσετε. Από εκεί θα λάβετε αντιμίσθιο.
Τα συλλυπητήριά Μου σε όσους χαρήκαν με τα παθήματα των άλλων και ιδίως σε όσους κινήθηκαν με δόλο, μνησικακία και ανεντιμότητα. Αυτοί δεν είναι αδελφοί Μου, διότι η αχαριστία και η υποκρισία είναι εκείνες οι ποιότητες που δεν επιτρέπουν τη λειτουργία της μετάνοιας, δηλαδή στερούνται τις προϋποθέσεις για μια άλλη κατάληξη από αυτήν που έχουμε προδιαγράψει. Τα συλλυπητήριά Μου και σε αυτούς που περιμένουν να χαθεί όλος ο κόσμος για να γλυτώσουν από την ψυχική τους μιζέρια. Δεν κατάφεραν να ελεήσουν τον εαυτό τους και καταδίκασαν όλον τον κόσμο.
Αξιοθρήνητοι που συνεχίζουν να γκρινιάζουν και να παραπονιούνται, να μοιρολατρούν και να κλαψουρίζουν, όταν ο εχθρός του ανθρώπου είναι εντός των πυλών, τους συλλυπούμαι, γιατί το κλάμα δεν σταμάτησε ποτέ την προέλαση του εχθρού. Πάντοτε αγκάλιαζα τους ταπεινούς και καταφρονημένους, τις χήρες, τα ορφανά και αυτούς που η κοινωνία έθεσε στο περιθώριο, τους αδύναμους. Μα εσείς έχετε άλλα πράγματα στο μυαλό σας για να κυνηγάτε τους πιο πλούσιους, δυνατούς και επιφανείς. Έχετε εγκλωβιστεί στο προσωπικό σας πάρεργο. Δεν θα σας επιτραπεί πλέον να σταθείτε στο πλάι των αληθινών Μου Υιών και Θυγατέρων. Ακόμα και η πιο λεπτοφυής και αφανής πολεμική προς τους συνεχιστές του Έργου Μου, θα επισείει πλέον άμεσες επιπτώσεις στους φορείς και τις υποστάσεις που λειτουργούν ως αρνητικοί Λόγοι.
Ξυπνήστε αδελφοί, διότι τα Χριστούγεννα και τα Θεοφάνια συντονίζονται στα πεδία της Γης και εσείς κινδυνεύετε να αποσχιστείτε οριστικά από το σώμα του Χριστοποιούμενου Ανθρώπου, δηλαδή από την Ουσία του Έργου της Δευτέρας Παρουσίας και να παραμείνετε γραφικά υποδείγματα ποιοτήτων που εγκλωβίστηκαν στον παλαιό κόσμο, ένεκα της ανικανότητάς τους να αγκαλιάσουν την ολότητα του ανθρώπου. Οι συντηρητές της πλάνης εργάζονται με τη βία και τον πόλεμο, ενεργοποιούν πάρεργα για να ματαιώσουν το Έργο. 
Όλους τους αγκαλιάζω, σε όλους προτείνω χέρι φιλίας και αδελφοσύνης. Τους πολέμιους και αρνητές του Έργου Μου όμως, τους συντηρητές της απαξίωσης και υποτίμησης του πνευματικού και ψυχικού μόχθου του Ανθρώπου Λόγου, θα τους κρίνω με το δικό τους μέτρο.
Ευλογημένοι είναι όλοι οι τίμιοι αγωνιστές που δεν τους διέφθειρε η εξουσία της καρέκλας, όσοι δεν αναλώθηκαν στον εκπεσμό για πρωτοκαθεδρία.
Δυναμοποιώ τους αγωγούς που ενώνουν τα πεδία της Γης με τα πεδία του Λόγου. Ευλογώ τους Δασκάλους και τις Διδασκάλισσες που καθίστανται πλέον ζωντανές πύλες μεταξύ Γης και Ουρανού και αλλάζουν το ρουν των εξελίξεων πάνω στη Γη. Ευλογώ τις υποστάσεις που τιμούν τη χάρη που έλαβαν και συνεχίζουν να αγωνίζονται για την πνευματική αποδέσμευση του Ανθρώπου στο Έργο της Δευτέρας Παρουσίας του Λόγου Ιωάννη Χριστού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: